Świniobicie
W niebieskiej miednicy kaszanka...musicie mi uwierzyć była rewelacyjna! W czerwonej salceson nie miałem odwagi go spróbować w tej formie,ale wyrób już......poezja w ustach;)) W szkle samogon nie próbowałem,ale ponoć ekstra;))
https://youtu.be/pAyKJAtDNCw?list=FLFWL19xOISXKYy1bgs-p0Vw
dodane na fotoforum:
muniu 2014-10-23
CHYBA MUSI BYĆ DOBRE (•‿•)ノ ❤
malgra 2014-10-23
czuje te zapachy...w dzieciństwie dwa razy w roku rodzice zabijali świnie i przychodził rzeżnik i działał...kto sie wtedy zastanawiał, czy to zdrowe i czy nie szkodzi...pozdrawiam...))
lena12 2014-10-24
ale wyżerka z popitka ...super....Pozdrawiam i cudownego dnia życzę :)))Dużo ciepła i słońca...;)))
nutka11 2014-10-24
W takich formach nie do próbowania...
ale wierzę Ci na słowo, że już gotowe to super :)))
karin24 2014-10-24
znam to znam............palce lizać.....
lidia23 2014-10-24
kaszankę swojską bardzo lubię pomimo ze wiem jak to się robi..
salcesonu żadnego..
bimber jeżeli jest dobrze zrobiony to jest najzdrowszym alkoholem.
duszek1 2014-10-24
Uwielbiam świeże wyroby ze świniobicia...niestety to już teraz uczestniczyć w czymś takim to rzadkość...
szinue 2014-10-26
..wierzę na słowo :)
(komentarze wyłączone)