FENHEL::KOPER WLOSKI CHYBA TROCHE ZA DUZY:WYRZUCIC ALBO CO:

FENHEL::KOPER WLOSKI CHYBA TROCHE ZA DUZY:WYRZUCIC ALBO CO:

JESZCZE W ZIEMI SA TRZY SZTUKI:JEST MIEKKI

maniek1

maniek1 2023-08-14

【ツ】.Piękna fotka:)
Miłego i ☀️ słonecznego poniedziałku życzę.:)

gina32

gina32 2023-08-14

Życzę udanego startu w nowy tydzień.
Oraz pieknego dnia.☀️

majaha

majaha 2023-08-14

Pozdrawiam serdecznie i życzę ciepłej, słonecznej pogody na nowy tydzień.

gusia66

gusia66 2023-08-14

Dorodny,herbatki pijesz?ja nigdy nie jadłam potraw z niego oprócz właśnie picia herbatki....Pozdrawiam Georg.

spider6

spider6 2023-08-14

Piękne zdjęcie .;)
Miłego popołudnia jak i reszty dnia życzę :)
...Bo u mnie skwar już 3 dzień po ponad 30 + jest.
Pozdrawiam najmilej.🤗

olesja

olesja 2023-08-14

Pięknie zdjęcie !
Pozdrawiam w nowym tygodniu.:-)

adam24l

adam24l 2023-08-14

U nas chyba mało popularny.
Miłego poniedziałku.

pofi49

pofi49 2023-08-14

Witam Georg,koper włoski jest bardzo dobry i na surowo,albo pokroić i obsmażyć żeby zmiękł.Na surowo kroi się drobniej i doprawia się oliwą i różnymi przyprawami jako dodatek do mięsa.Urósl Ci dorodny.Miłego wieczoru życzę.

mikro22

mikro22 2023-08-15

Koper włoski przede wszystkim wpływa korzystnie na pracę układu pokarmowego. Zioło to polecane jest w celu pobudzenia trawienia i wydzielania żółci. Roślina ta sprawdza się w zaburzeniach trawiennych, którym towarzyszą wzdęcia, bóle brzucha, brak apetytu, odbijanie, nadmierna fermentacja w jelitach i nudności. Owoc fenkułu stosuje się w postaci naparu lub herbatki w dolegliwościach przewodu pokarmowego i oddechowego.

Szkoda wyrzucić.
Pozdrawiam:))

mikro22

mikro22 2023-08-15

Re: adimax
To już historia.

luccilla

luccilla 2023-08-15

Bardzo zdrowe warzywo, ale dla amatorów ja lubię i do leczo, albo do sosów dodaję :)

smutna

smutna 2023-08-15

Piękna focia......Udanego popołudnia życze:-)))

myszki

myszki 2023-08-16

(ツ).Piękne zdjęcie
Pozdrawiamy w środku tygodnia.)

krychan

krychan 2023-08-21

Nie wyrzucaj, to bardzo smaczne warzywko...
Obrane bez lisci i glomba podgotowac lekko na patelni, a nast. przypiec - dusic , posypujac serem ...albo zrobic sosik smietankowy jak kto woli i mlode ziemniaczki do tego dania , pycha!
Czesto jadlam bedac w Italii...

dodaj komentarz

kolejne >