http://wmojejmalutkiejkuchni.blogspot.co.uk/2013/04/paneer-na-pi

http://wmojejmalutkiejkuchni.blogspot.co.uk/2013/04/paneer-na-pi

Ser paneer jadłam pierwszy raz. Można go śmiało zrobić samemu z 2 litrów mleka i 4 łyżek soku z cytryny. Ja poszłam na łatwiznę i zakupiłam :) Ser podobno bardzo popularny w kuchni indyjskiej. Smakuje jak twaróg w połączeniu z haloumi. Lekko słonawy - dla mnie zbyt mało, z bardzo przyjemną teksturą. Połączyłam z bakłażanem, którego uwielbiam. Całość 25 minut. Polecam :)
https://wmojejmalutkiejkuchni.blogspot.co.uk/2013/04/paneer-na-pieczonym-bakazanie.html

dodane na fotoforum:

cudolik2

cudolik2 2013-04-17

Tu też kolorowe pyszności;)

dodaj komentarz

kolejne >