Moje chinkali tak wyglądały po wyjęciu z garnka.

Moje chinkali tak wyglądały po wyjęciu z garnka.

Jak widać, ciasto zrobiłam delikatne, bo nie lubię "grubego klucha" i dlatego ucierpiały na urodzie, ale zgodnie z przepisem ciasto powinno być twardsze i grubsze.

Podałam tylko lekko posypane pieprzem, bo tak się je zjada.

Te informacje są na prośbę moich Ulubionych Halinek. :) Ale może inni też coś o tych smakowitych woreczkach chętnie przeczytają. :)

lilaroza

lilaroza 2013-01-20

z czym podałaś ???...bardzo lubię wszystko co jest pierogowate :)

belaiza

belaiza 2013-01-20

też nie lubię grubego ciasta, wygląda smakowicie

ryba85

ryba85 2013-01-20

... apetyczne ... talerz pomalowany pięknie...

bajka1

bajka1 2013-01-20

Bardzo apetycznie prezentujesz je, na pięknym talerzu mniamm...mniamm...:)

kazia53

kazia53 2013-01-20

Dla mnie apetyczne :) Pozdrawiam i zycze smacznego ;)

caprici

caprici 2013-01-20

jadlam podobne z nadzieniem miesnym - sa pyszne - parowane byly w specjalnym garnku "wielopoziomowym"

funiak

funiak 2013-01-20

Albisiu...znalazlam tylko przepisy z surowym miesem....czy Twoj takze na takiej bazie? ....:)))

boga1

boga1 2013-01-20

Albisiu powinnas swoich garnkowych znajomych zaprosic w koncu na obiad. Jestem pewna, ze wielu z nas chetnie skosztowaloby twoich specialow.

rudy13

rudy13 2013-01-23

oglądałam program jak je zrobić, podziwiam ..... smakowicie się prezentują ....

ptaszak

ptaszak 2013-01-25

apetyczne!

dodaj komentarz

kolejne >