Dziś będą...

Dziś będą...

naleśniki po meksykańsku-nadzienie do nich już się "gryzie"

Składniki do nadzienia:
1 pierś z kurczaka (podwójna),
1 czerwona papryka,
1/2 puszki fasolki czerwonej,
100 g fasolki szparagowej,
1/2 puszki kukurydzy
1 cebula
2 łyżki śmietany jogurtowej
2 łyżki sosu chilli Heinz
starty żółty ser
olej,sól,pieprz,ostra papryka w proszku
przyprawa do kuchni meksykańskiej

stif56

stif56 2012-09-28

Po takich naleśnikach ,to tylko zrobić sobie LB...( leżenie bykiem )

anetka

anetka 2012-09-28

hmmm ale pychota

wandy

wandy 2012-09-28

Hi hi hi hi hi......LB! No ja bym radzila lepiej spacerek bo po tych kukurydzach i fasolach to lepiej nie lezec no chyba ze z gasmaska na nosie....hi hi hi....
Zycze milego weekendu. Wanda

isia29

isia29 2012-09-28

smakowicie bedzie ;)

monieq

monieq 2012-09-28

świetny pomysł, wykorzystam na pewno :)

ingas

ingas 2012-09-29

bez podkładu naleśnika tez pyszne....

dodaj komentarz

kolejne >