DZISIAJ ZAPRASZAM NA PASZTETOWA WŁASNEJ PRODUKCJI-TO ZNACZY MOJEGO TATUSIA-MASARZA I RZEZNIKA.
oli74 2010-03-12
Witaj Aluś .
Dziekuję Ci za pamięc .
No trochę mnie nie było ,ale już się "znalazłam 'i bedę częsciej zaglądała.
Możesz mi zrobić kromala z tą pasztetową ,chętnie spróbuję :)))
Buziaki na cały dzionek :))))
elcia72 2010-03-12
Buzia mi się śmieje,
serduszko raduje,
i na Twój profilek
z ochotą wskakuję.
Mimo chmur na niebie
ja zostawiam cieplutkie
pozdrowienia dla Ciebie.
labro 2010-03-12
Wow, to musi byc dopiero smak wyborny :)))
No to teraz wiemy po kim masz taki dryg kulinarny :)))
Brawo Alu dla Ciebie i Twojego Tatka :))))
calus12 2010-03-12
Witaj ... pozdrawiając życzę ciepłego, bezwietrznego i słonecznego piątku .
beata1 2010-03-12
;_-:¦:-_________◊________-:¦:-_
(¯♥♥¯) ¯¯-:¦:-¯¯¯¯-:¦:-¯¯(¯♥♥¯)
.`.`. POZDRAWIAM SERDECZNIE
MIŁEGO DNIA:)
gosia32 2010-03-12
Pasztetowa super i górek kiszony do tego mniam mniam mniam...miłego weekendu
iwanka1 2010-03-12
Pierwszy mój zawód to technik technolog przetwórstwa mięsnego. Od czasu do czasu też robię przetwory. Teraz mam smaka na swój salceson, może zrobię na święta.
Pozdrawiam:)
gotujmy 2010-03-17
No to masz sie super z tatusiem.