PRZEPIS Z OPAKOWANIA
-20 dkg mielonych orzechów lub kokosu ,można również uzyć pokruszonych herbatników
-20 dkg cukru pudru
-1 białko
wszystko wyrobić i wypełnić foremki ULI.
--PRZEPIS NA WYPEŁNIENIE
1/2 kostki masła
15dkg cukru pudru
3 żółtka
2 kieliszki spirytusu
Wszystko razem utrzeć i wypełnić ule.Wykałaczką lub patyczkiem robimy otwór od spodu ula i wlewamy masę,dno uzupełniamy masą na ule.
dodane na fotoforum:
alka10 2010-03-21
A JA ZAWSZE POWTARZAM ,ŻE NAWET ORGINALNE PRZEPISY TRZEBA SPRAWDZAĆ I CZASAMI JE ZMIENIAĆ DLA NASZEGO DOBRA.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH :))))
kot54 2010-03-21
coś innego,i na pewno smaczne.
kati5 2011-02-05
oo jak cudnie jest przepis;;)