UL-E

UL-E

PRZEPIS Z OPAKOWANIA

-20 dkg mielonych orzechów lub kokosu ,można również uzyć pokruszonych herbatników
-20 dkg cukru pudru
-1 białko
wszystko wyrobić i wypełnić foremki ULI.

--PRZEPIS NA WYPEŁNIENIE
1/2 kostki masła
15dkg cukru pudru
3 żółtka
2 kieliszki spirytusu
Wszystko razem utrzeć i wypełnić ule.Wykałaczką lub patyczkiem robimy otwór od spodu ula i wlewamy masę,dno uzupełniamy masą na ule.

dodane na fotoforum:

jasiu46

jasiu46 2010-03-21

Ojakiej objętości te kieliszki-są kieliszki i KIELISZKI.

anetah5

anetah5 2010-03-21

fajne te ule!!

betaww

betaww 2010-03-21

A MNIE SIĘ JASIU WYDAJE, ZE TO WSZYSTKO JAKI KTO MA SMAK......

alka10

alka10 2010-03-21

A JA ZAWSZE POWTARZAM ,ŻE NAWET ORGINALNE PRZEPISY TRZEBA SPRAWDZAĆ I CZASAMI JE ZMIENIAĆ DLA NASZEGO DOBRA.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH :))))

sytris

sytris 2010-03-21

nie dość, że świetnie wyglądaja to i z tego co się zapowiada tak samo smakują!

sulika

sulika 2010-03-21

Trzebaby jeszcze znaleźć takie kieliszki; świetne

kot54

kot54 2010-03-21

coś innego,i na pewno smaczne.

kati5

kati5 2011-02-05

oo jak cudnie jest przepis;;)

lanta21

lanta21 2016-02-29

super

lanta21

lanta21 2019-12-29

pychotka

dodaj komentarz

kolejne >