przepis na nast. stronie z tym,że tu jest 1 kg mąki pszennej i pół kg żytniej...
Ciasto powinno być gęste, jeśli będzie rzadkie wyjdzie zakalec...
Jeśli nie ma się zakwasu , należy go wcześniej zrobić ...
stasia8 2012-01-20
Tyle chrupiących ziarenek na pewno jest przepyszny...ja już dawno nie piekłam chlebusia w domu....muszę koniecznie to naprawić...Pozdrawiam wieczorowo:)
gosku 2012-01-20
... ten to lubie...
czupi14 2012-01-20
ojejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ale smacznie wygląda.....poproszę jedną kromeczkę......!!!!
insza17 2012-01-20
Dziękuję Aniu,jutro robię zaczyn,może wyjdzie mi też taki pyszny.
Miłego weekendu Ci życzę.
Słonka na te mroźne dzionki.
Dobranoc.Lutka.
yoker 2012-01-21
POZDRAWIAM I ŻYCZĘ MIŁO SPĘDZONEGO ZIMOWEGO WEEKENDU....
SŁONKA W SERCU I UŚMIECHU NA TWARZY .....
DZIĘKUJEMY ZA GŁOSIKI NA YOKERA I PROSIMY O JESZCZE.
MIŁEGO DNIA ..........