kotleciki z mięsa gotowanego

kotleciki z mięsa gotowanego

- 40 dag mięsa gotowanego np z rosołu
- 3 ugotowane jajka
- 1 mała cebula
- ząbek czosnku
- łyżka posiekanego kopru
- łyżka posiekanej natki pietruszki
- 1 jajko surowe
- 1 łyżka bułki tartej
- sól, pieprz

Dodatkowo :
- bułka do obtoczenia kotletów
- olej do smażenia

Ugotowane mięso wraz z ugotowanymi jajkami zmielić w maszynce do mięsa. Dodać drobno pokrojoną cebulkę i czosnek. Następnie dodać pozostałe składniki, wymieszać a następnie maczając ręce w zimnej wodzie formować kotlety, obtoczyć w bułce tartej ,smażyć na złoty kolor

kolejne >

anet36

anet36

archiwum

ulubieni

+ dodaj do
ulubionych

[?]


anita591

anita591 2012-08-18

*Miłego popołudnia i radosnego wieczoru.

halinag

halinag 2012-08-18

z pewnością delikatniejsze...

hbabik

hbabik 2012-08-18

MOŻE TEŻ MI JEDEN OSTANIE NA OBIADEK PO MSZY....

igrek

igrek 2012-08-30

Pewnie skorzystam z przepisu...:))

(komentarze wyłączone)

X

Serwis garnek.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies