Będzie ciacho.....

Będzie ciacho.....

Biszkopt już jest ,teraz czas ukręcić krem....
Przepis
4jajka duże
0,5szkl.cukru
2 budynie waniliowe lub śmietankowe
0,5 szkl.mąki tortowej
1 łyżka oleju
2 łyżki wody
1 łyżeczka proszku
Całe jajka ubijać z cukrem przez 10 minut,następnie miksując na najnizszych obrotach dodać pozostałe składnki.Upiec ,ja w moim piekarniku piekłam 25 minut w 170 stopniach

anetka

anetka 2013-09-14

jaki cudny

coln21

coln21 2013-09-14

Wyglada super!, juz sie ciesze na przepis i dziekuje..)
Pozdrawiam i zycze udanego wypoczynku w weekend...)

hbabik

hbabik 2013-09-14

TĘ GÓRĘ Z BISZKOPTU UWIELBIAMY Z FILIPKIEM ZJADAĆ....ŁADNY BISZKOPT....

kiki139

kiki139 2013-09-14

dlaczego ścinasz górę ??? ona jest pyszna :)

anet36

anet36 2013-09-14

górę ścinam po to ,żeby masa dobrze się trzymała biszkoptu

salma67

salma67 2013-09-14

bardzo okazały biszkopcik

ptyska1

ptyska1 2013-09-14

Ja też ściągam skórkę, potem nie oddziela się w torcie:)
Pozdrawiam

kiki139

kiki139 2013-09-14

dzięki za podpowiedzi :)

moon7

moon7 2013-09-14

Pieknie wyrosniety:-)

evita

evita 2013-09-16

Piękny biszkopcik... Dobranoc... :)

secza

secza 2013-11-14

Do tortu też będzie dobry?

dodaj komentarz

kolejne >