Ślimak rodem z Toskani

Ślimak rodem z Toskani

Przepis już jest w galerii pod zdjęciem napoczętego ślimaka:)

tesia52

tesia52 2011-11-10

piękny,pozdrawiam cieplutko:)

danus13

danus13 2011-11-10

NIE!!!!!!TO CH"Wiatr „Dzień Dobry” dziś szeleści, każdą głoskę,

miękko pieści, rozświetlić uśmiechem,

każdą z nich chce,

Po prostu...zastąpić musi w tym mnie. Milutkiego i ciepłego dnia!"





YBA NIE ŚLIMAK;)

danus13

danus13 2011-11-10

CHCIAŁAM NAPISAĆ ŻE TO CHYBA NIE JEST ŚLIMAK:)

anulkaz

anulkaz 2011-11-10

Ślimak , ślimak, tak był zwijany, ale po upieczeniu ciasto się trochę zrosło.W galerii jest ślimak w przekroju:) Pozdrawiam.

dodaj komentarz

kolejne >