Chrupiące kanapki wiosenne

Chrupiące kanapki wiosenne

kajzerki 2 szt
parówki grube odtłuszczone
ogórki zielone 1 szt
pomidory 1 szt
pokrojony szczypiorek
rzodkiewka starta na tarce
sól
pieprz
majonez


Kajzerki przekroić na pół, zapiec w piecyku w 200 st c z termoobiegiem 4 min. Ułożyć na zapieczone kajzerki , pokrojone cienko parówki, pomidor, ogórek, starta rzodkiewka. Posypać szczypiorkiem, udekorować majonezem, posypać wcześniej solą i pieprzem.
Smacznego.

dodane na fotoforum:

kinia21

kinia21 2011-11-18

wygladaja cudownie:)

monia13

monia13 2011-11-18

mniam mniam :)

anet36

anet36 2011-11-18

mniam mniam....wyglądają bardzo apetycznie...pozdrawiam

ezbro7

ezbro7 2011-11-18

pyszota,mniam

dodaj komentarz

kolejne >