Adżika

Adżika

Wspaniała pikantna gęsta pasta, do kanapek i potraw.
Zrobiłam z połowy porcji, polecam, niech się
chowają kupne pasty i ketchupy:)My uwielbiamy pikantne potrawy, jeżeli ktoś lubi łagodne, może dać tylko jeden strąk, papryczki chili.
https://www.wielkiezarcie.com/recipe4885.html

dodane na fotoforum:

anetka

anetka 2014-09-04

Dobra spr chyba zrobie :D

mikki

mikki 2014-09-04

chyba sie skuszę i wypróbuje
pozdrawiam

reni51

reni51 2014-09-04

dziękuję za przepis.

kris13

kris13 2014-09-04

też robię swojski keczup ale co drugi rok bo nie zużywamy wszystkiego przez zimę ;)

nanatka

nanatka 2014-09-05

Do ciebie to chyba zima może już zaglądać....
Miłego:)

bea73

bea73 2014-09-05

wczoraj miałam szalony dzień, ale dzisiaj nadrabiam na garnuszku... milutkiego piąteczku... zaraz weekend:)

aniol2

aniol2 2014-09-06

Dziś się skusiłam żeby zrobić i powiem tak NIE ŻAŁUJĘ :))) Jeszcze się gotuje ale musiałam się skusić , żeby spróbować ... Dziękuję za przepis :))) Pozdrawiam cieplutko

mikki

mikki 2014-09-06

jutro zrobie to pastę, ale mam pytanko czy trzeba pasteryzowac???

lulka1

lulka1 2014-09-06

dzięki za przepis , dziś zrobiłam ..męża od garnka nie mogłam odpędzić jak zaczął próbować i nie mógł skończyć hehe

dodaj komentarz

kolejne >