astra40

astra40 2014-12-13

Ale smakowite:)

krycha2

krycha2 2014-12-13

Masz chyba dużą rodzinkę...wyglądają obiecująco...

anulkaz

anulkaz 2014-12-13

Tak ,jest nas sporo i jeszcze goście będą:)

isia222

isia222 2014-12-13

ale pyszności

halinag

halinag 2014-12-13

Jak ja CIę podziwiam...:))

ilonka61

ilonka61 2014-12-13

i co mrozisz to?

betaww

betaww 2014-12-13

Już?.........nie za wczesnie......****

anulkaz

anulkaz 2014-12-13

Re: ilonka61, tak mrożę:)Każdą foremkę wkładam do torebki foliowej i do zamrażarki.Dzień prze spożyciem, wyjmuję i rozmrażam,bez wyjmowania z torebek.Pasztet jest pyszny i pięknie się kroi:)

elvie86

elvie86 2014-12-13

gdzie dostanę takie fajne foremki?

anulkaz

anulkaz 2014-12-13

re:elvie86.To są foremki aluminiowe, kupisz je w każdym sklepie, gospodarstwa domowego:)

elvie86

elvie86 2014-12-13

z tego przepisu co w linku, wyszły ci takie 4 formy ,tak?

anulkaz

anulkaz 2014-12-13

Tak, z tego przepisu.

ilonka61

ilonka61 2014-12-18

Dziękuję za podpowiedź że można mrozić bo ja lubie sobie zrobic cos na wszelki wypadek ,uwilbiam twoją galerie a ciebie chetnie adoptuje hahahaha

aurinka

aurinka 2014-12-21

a ja właśnie w takiej postaci ( przygotowany do pieczenia w foremkach aluminiowych-jednorazowych) zamrażam. Dzień wcześniej - rano wyciągam z zamrażarki, wieczorem piekę i na następny dzień rano mam świeżutki, upieczony pasztet. Kiedyś zamrażałam już upieczone ale nie za bardzo mi smakował po odmrożeniu.
Na Boże Narodzenie przygotowuje kilka foremek, starcza aż do Wielkanocy;)

dodaj komentarz

kolejne >