Bigosik prawie gotowy, jeszcze trochę go pogotuję, potem gorący do słoików, niech się przegryza do Świąt:)
dodane na fotoforum:
krycha2 2015-03-20
Cymes...lubię bigosik...
lulka1 2015-03-20
właśnie mi przypomniałaś ,że ma w zamrażalce bigos jeszcze ze świat Bożego Narodzenia ..
xaviera 2015-03-20
mniam... uwielbiam !!!
ewab1 2015-03-20
Mniam :)
choco13 2015-03-20
Smacznie wyglada:-)
lilus12 2015-03-20
moj ulubiony bez pomidorkow a czy sa grzybki suszone;;;
anulkaz 2015-03-20
Są grzybki i śliweczki suszone:)Ja też nie daję pomidorów.
kris13 2015-03-20
a ja jednak wolę smażony kilka dni i na świeżo ;))
alik61 2015-03-20
zjadłabym...:)
slawa1 2015-03-21
Bardzo delikatny ,niezatłusty.Pozdrawiam.
kukura 2015-03-21
To jest to...
jmania 2015-03-21
Jak ja lubię tu zaglądać, pyszności
lilus12 2015-03-21
to pycha
dodaj komentarz
kolejne >
archiwum
ulubieni
+ dodaj doulubionych
[?]