Uszka i pierogi gotowe:)

Uszka i pierogi gotowe:)

Uszek 170 z grzybami, a pierogów 120 z kapustą i grzybami.Wszystko zamrożone, każde uszko i pierożek osobno.Czekają sobie do Wigilii:)

dodane na fotoforum:

babcia1

babcia1 2016-12-03

mam pytanie mrozisz nie gotowane? bo kurcze ja do tej pory zawsze gotowałam i dopiero mroziłam..

kryspa1

kryspa1 2016-12-03

Proszę zrób dla mnie:))

krycha2

krycha2 2016-12-03

Zapobiegliwa gosposia...jak co rok...Brawo ...Kiedy będziesz robiła następne 120 pierogów to pomyśl o mnie...OK?..

kolor3

kolor3 2016-12-03

Pychaa uwielbiam z barszczem czerwonym

anulkaz

anulkaz 2016-12-03

re: Babciu, zawsze mrożę surowe, potem zsypuję do torebek i znów chowam do zamrażarki:)W Wigilię potrzebną ilość gotuję i mamy jak świeżo lepione, pycha.

jola09

jola09 2016-12-03

gospocha z CIEBIE ANIU u mnie dziś ruskie

alagol

alagol 2016-12-03

Ja też mrożę surowe porozkładane na blasze na papierze do pieczenia. Zamrożone wkładam do torebek foliowych i do zamrażarki.

drelich

drelich 2016-12-03

oj trzeba się brać za lepienie pierogów... serdecznie pozdrawiam :))

iwatoja

iwatoja 2016-12-03

W tym roku wigilie planuje bardzo skromną aby wszystko zjeść i nic nie wyrzucić.

slonko6

slonko6 2016-12-03

Oooo, to szykuje się Wigilia na kilkadziesiąt osób, pozdrawiam

niusia1

niusia1 2016-12-03

dobra gospodyni z Ciebie ;

astra40

astra40 2016-12-03

Ale będzie pysznie!!!

kris13

kris13 2016-12-03

..ja robię na świeżo czyli w Wigilię rano ;)

isia222

isia222 2016-12-04

przygotowania pełna parą

dodaj komentarz

kolejne >