Obiad na kilka dni.

Obiad na kilka dni.

Gołąbki z kapusty pekińskiej z mięsem drobiowym i ryżem.Wyszło mi 17 szt:)

dodane na fotoforum:

kolejne >

anulkaz

anulkaz

archiwum

ulubieni

+ dodaj do
ulubionych

[?]

olga84

olga84 2019-02-21

Moje już zjedzone.... smacznego..

senny

senny 2019-02-21

Wyglądają pysznie, samczego:)

gar75

gar75 2019-02-21

Ja bym do sosu dodał śmietany z dodatkiem mąki :) a sos najchętniej grzybowo-pomidorowy,na kostce rosołowej drobiowej :)

niusia1

niusia1 2019-02-21

u mnie jeszcze też zostały i zamroziłam; dawno nie miałam, więc bardzo mi smakowały;)

anulkaz

anulkaz 2019-02-21

re:Gar75, jestem na diecie i nie używam teraz mąki . Pierogów i kotletów też teraz nie jem. Co do pulpetów, to były w sosie, tylko że ja go nie jadłam, polałam dosłownie kaszę jedną łyżką sosu. Kostek rosołowych nie używam:) Mam w planach kupić jutro mąkę orkiszową i trochę sos zagęścić.

senny

senny 2019-02-21

Prawdziwa sztuka, to tradycyjne zdrowe pożywienie. Choć czasem uciekam w ciemne podziemia tradycji, lubię chemiczne zupki (niektóre, w zasadzie to nieliczne z bardzo wielu dostępnych) i zalewam je wrzątkiem, rozkoszuje się świeżo zalanymi kryształami glutaminianu sodu bo bardzo lubię jego smak. Tak ukryty przed moralnością dnia wiem jakie to zło, ale co poradzić...

babcia1

babcia1 2019-02-22

z pekińskiej jeszcze nie robiłam a tak na marginesie to ją też się chyba zaparza?

anulkaz

anulkaz 2019-02-22

re: Babciu, około minutki się zaparza każdy liść:)

jokam

jokam 2019-02-22

uwielbiam......!!!

babcia1

babcia1 2019-02-22

dzięki dobrze wiedzieć muszę spróbować!!

xaviera

xaviera 2019-02-22

z pekińskiej... ciekawy pomysł, pysznie wyglądają :)) mniam....

klaus

klaus 2019-02-22

Wyglądają pysznie, super weekendu życzę.

krycha2

krycha2 2019-02-22

Uwielbiam gołąbki...Kiedyś też robiłam z kapusty pekińskiej...świetne,delikatne w smaku...no i szybko...

babcia1

babcia1 2019-02-23

to sępolia taka odmiana fiołka a ten kwitnie na różowo

astra40

astra40 2019-02-23

Pysznie;)

dodaj komentarz

kolejne >