Tatar z łososia.Jeśli coś takiego nazywa się \"postem\"to znaczy,że wdarliśmy się /z/pełną gębą do Europy!
200g łososia wędzonego na zimno posiekać nożem bardzo drobno,zetrzeć na tarce pół cebuli,1 duży ogórek konserwowy pokrojony w drobniutką kostkę bez skóry,5-10 kaparów drobno posiekanych,łyżka oliwy z chilli,biały pieprz,sok z 1/3 cytryny,szczypta soli i koperku siekanego.Smacznego!!!
karin24 2012-01-20
a dziś widzę potrójne danie;) no to smacznego...
ryba85 2012-01-20
.....po wczorajszym szaleństwie z jajami .....post zalecany:))
....pięknie podano ....na pewno pysznie smakuje.....
...konie ile w nich piękna...gracji ....
a Tatarzyn zbój????
pozdrawiam ciesząc podniebienie.....
konie ile one mają w sobie piękna
basia05 2012-01-20
ja dzisiaj z jedzeniem - pass !!! ;))) choć znowu kuuuuusi ! :)
agika71 2012-01-20
No tak.... pościk nam dziś chcesz serwować :)))))) ale nie ma się co dziwić :))) Tyle jaj co u Ciebie wczoraj wyskoczyło to niezłą ekipę by szło wyżywić :)))) Pozdrawiam Cię cieplutko :))
ar2rek 2012-01-20
RE etta:cebuli na tę ilość ryby musi być sporo,bo mniejsza ilość nie przebije się przez mdły smak ryby.Konieczna jest też ostra nuta chilli.
gupik 2012-01-20
A ostra nuta chwili? Co z nią?:)
terid02 2012-01-20
tatar z łososia..hm...bogatym wszystko wolno!!a do tego winko czerwone...ale co?dystyngowane?....nie detaliczne>eee zapomniałam to ciężkie słowo w markecie.....ale tatarek z poledwiczki i tak na jedna nóżkę:))))))))
gupik 2012-01-20
Aha:)
aaricia 2012-01-21
O, matusiu! Adoptuj mnie!