[555827]
goldap

goldap 2007-12-24

niezla lala z ciebie
pozdro

creativ2

creativ2 2007-12-24

z pozdrowieniami

Świąteczny przepis...


Karpia, starannie umytego układamy na dnie naczynia, najlepiej szklanego.
Dodajemy goździki, cynamon, a następnie skrapiamy cytryną.
Tak przygotowanego karpia zalewamy jedną szklanka wina białego i jedną
szklanka wina czerwonego. Dodajemy 100 ml ginu, 100 ml koniaku, 200 ml
Smirnoffa i 50 ml białego rumu.
Potrawy nie musimy poddawać obróbce cieplnej, a karpia możliwie szybko
wyrzucamy - bo jest do d..y , ... natomiast sos ... sos? Soooss! Paluszki
lizać
Aha, karpia najpierw należy zabić, bo bydlak wychleje co tylko się da...

Fajna galeria :-) Pozdrawiam.

abnamro

abnamro 2007-12-24

slicznie

ser33

ser33 2007-12-24

fajnie tu wyszlas

luki79

luki79 2009-06-25

Klasa...

(komentarze wyłączone)