Łódeczki szwarcwaldzkie w lazurowej rzece.

Łódeczki szwarcwaldzkie w lazurowej rzece.

To nazwa wymyślona przez mojego syna. Jest on również pomysłodawcą i wykonawcą tej potrawy. A jest to pierś kurczaka marynowana w ziołach i czosnku, na pierś kładziemy ser lazur błękitny i owijamy w szynkę szwarcwaldzką. Całość zawijamy w folię aluminiową i pieczemy ok. 50 min. w piekarniku. Było bardzo smaczne. Polecam :)

frykasy

frykasy 2012-10-13

z pewnością było smaczne, gratulacje dla pomysłowego syna:))))

cudolik2

cudolik2 2012-10-13

Owszem,pomysłowe i brzmi baaardzo smacznie:))

kot54

kot54 2012-10-13

sam widok już powala...musi być bardzo smaczne ...
syn kucharzem niech zostanie...nadaje się *;*

bahus

bahus 2012-10-17

Wygląda rewelacyjnie

dodaj komentarz

kolejne >