Karkówka w sosie słodko-kwaśnym.

Karkówka w sosie słodko-kwaśnym.

Przepis:

Plastry karkówki solimy i opiekamy na patelni. Przyrządzamy sos słodko kwaśny z ketchupu pikantnego i miodu. Upieczone plastry karkówki moczymy w sosie, przekładamy cebulą i czosnkiem, a następnie układamy w naczyniu żaroodpornym. Pieczemy około 1 godziny w temperaturze 180 stopni. Karkówka jest soczysta i krucha. Gorąco Wam polecam, bo jest naprawdę pyszna. W ten sam sposób można przyrządzić żeberka.

danutaw

danutaw 2014-06-28

Pychotka..., mniam, palce lizać..!)

niusia1

niusia1 2014-06-28

no to musi być pyszne!- no faktycznie mieszkamy w jednym "landzie",ale czasami tak jest,że o 2 km a już jest inaczej np. u mnie pada a tam nie:)))

ewaiza

ewaiza 2014-06-28

Takie miesko moge zajadac

alisha

alisha 2014-06-29

Wygląda przepysznie

anetka

anetka 2014-06-29

musi byc extra

dodaj komentarz

kolejne >