Bezy

Bezy

moje pierwsze !!! białka z jajek zostały mi po upieczeniu ciasta drożdżowego (które po raz pierwszy mi się udało, po wielokrotnych próbach, tak wyrosło, że aż trzy blachy wypiekłam !!! :))) W przepisie, z któtrego korzystałam była mowa o wypiekaniu/suszeniu przez 1,5 h w temp. 110 stopni C , ja zostawiłam na 1,15 h i są dzięki temu w środku lekko wilgotne. I takie właśnie lubimy !!!

dodane na fotoforum:

ewa52

ewa52 2009-05-20

mnie sie nigdy nie udaje upiec ciasta drozdzowego,moglabym dostac Twoj przepis?duzy to klopot?

liani

liani 2009-05-20

hihi a ja już dzisiaj robię 2 raz bezy bo mężusiowi się zachciało:))

katze

katze 2009-05-21

Jakie male cudenka;) ja nie mam takich zdolnosci i czasu tez mam brak;))))))pozdrawiam

dodaj komentarz

kolejne >