Udał się !!! smak jak zapamiętałam...a nawet lepszy ,bo mój :)
Upiekłam dwa biszkopty /po 4 jajka/ ,bezę z 4-ch białek. Zrobiłam krem orzechowy i kawowy. Dobrze na-%-owany :) Beza w środku daje ten niepowtarzalny smak ciasta. A udała się wyjątkowo dobrze ! Jedynie to biszkopty mogłyby być cieńsze /następnym razem tak upiekę/. Wszystkim smakowało :) a to najważniejsze :)
A ciekawe to to ,że spód ciasta jest z proszkiem do pieczenia a wierzch ..... jak wstawiłam do piekarnika ,zobaczyłam na spodku :) chyba dlatego jest różnica w kolorze.
mery50 2016-05-26
Tereniu, wygląda bardzo apetycznie.
Chętnie bym skosztowała. Smacznego!
Miłego dalszego świętowania.
myszka2 2016-05-26
Tereniu co za przepyszne ciasto jak poezja:))
Łapki dla Kolorowego i Rikiego od Torina:)*
Pozdrawiam cieplutko was kochani
ewjo66 2016-05-26
KTOŚ KOPNĄŁ RIKIEGO?!!!! Nie wierzę!!!!...co to za szmatławiec?! Aż się gotuję w środku!!! Biedulek...nic mu nie jest?! Przecież to maleństwo delikatne...no jestem w szoku...:-(((
ewjo66 2016-05-26
ja kiedyś zapomniałam dodać proszku do babki marmurkowej...zdążyłam zamknąć piekarnik i mnie olśniło...bo torebka z proszkiem leżała na blacie...wyjęłam i z odrobiną mąki wkręciłam widelcem...ale niestety była już *skopana*...bo nie była już marmurkowa...no i zrobił się glut...
(komentarze wyłączone)