Pieczarki czosnkowe  :

Pieczarki czosnkowe :

Pieczarki czosnkowe :
Aromatyczny dodatek do mięs lub samodzielne danie .
Czas : 20 minut
Składniki:
12 średniej wielkości kapelusze pieczarek
3 łyżki masła
3 pokrojone w plasterki ząbki czosnku
1 mini kostka czosnkowa Knorra
Na patelni rozgrzać masło .Na gorące włożyć czosnek i chwilę smażyć mieszając , odsunąć na bok czosnek i włożyć pieczarki , rozkruszyć mini kostkę -smażyć na rumiano .
Podawać na gorąco jako dodatek do mięs lub same z ziemniakami.

dodane na fotoforum:

marcel8

marcel8 2010-07-15

Mniaaaaaaaaaaam

jadpaw5

jadpaw5 2010-07-15

Łatwe,lekkie i smakowite

kakasia

kakasia 2010-07-15

Kurczę ;-) ale muszą być pyszne!!! jeszcze takich nie robiłam -zawsze robie nadziewane mięskiem mielonym -obtaczam w jajku ,bułce tartej i smażę we frytkownicy tez są pyszne -na zakąskę w sam raz i czasem goście się moi o nie dopominają i pytają czemu nie ma pieczareczek jak nie zrobię ;-)Na imprezce musowo muszą być u nas bo tak smakują wszystkim.Musze takie spróbować zrobić.Pozdrawiam i życzę smacznego !!!

galina1

galina1 2010-07-15

Pozdrawiam serdecznie i życzę udanego czwartku.

ewa59

ewa59 2010-07-15

jak zwykle przysmaczki:) pozdrawiam:)

aneciaa

aneciaa 2010-07-15

Mniam mniam

rudy13

rudy13 2010-07-15

oj ślinka mi kapie na klawiaturę....... wyglądają smakowicie... :)))

lisek52

lisek52 2010-07-16

Świetny przysmaczek...będe testować.
Milusio pozdrawiam:))))

daaga

daaga 2010-07-23

uwielbiam zawędrowac do Ciebie..

dodaj komentarz

kolejne >