,,Twarzowa " przekąska - a do tego bardzo smakowita .
Czas : 5 minut
Składniki :
2 marmurkowe jajka wg Buni
2 plastry szynki długo dojrzewającej ( Jamon Serrano lub podobnej smakowo )
Owinąć jajka dekoracyjnie szynką .Ułożyć na sałacie - i już .
Bardzo ciekawe zestawienie smaków .Jajka marynowane w herbacie z przyprawami kuszą smakiem .Do tego zdecydowany smak szynki długo dojrzewającej. Pycha.
Przepis na Marmurkowe jajka wg Buni jest tu :
https://www.garnek.pl/bunia/10563661/marmurkowe-jajka-wg-buni
dodane na fotoforum:
cherney 2010-07-21
wygląda dostojnie jajeczko :) pyszotka ;)
anita591 2010-07-21
Tyle ciepła w gestach życzę,
ile mocy jest w roślinie,
która wzrasta z ziaren małych
i rozkwitać też ma siłę.pozdrawiam