Paprykowy pstrąg

Paprykowy pstrąg

Pstrąg to taka rybka, że można ją przygotować na dziesiątki sposobów. Smażone, pieczone, gotowane. Panierowane i sote. Lubię doprawiać pstrągi na pikantnie i smażyć je ( filety ) na rumiano.

Przepis na blogu ,,Buniabaje w kuchni"

https://kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com/2012/05/paprykowy-pstrag.html

dodane na fotoforum:

kudelka

kudelka 2012-05-11

Muszę to zrobić , pięknie wygląda :)))

izka71

izka71 2012-05-11

Wygląda apetycznie i napewno super smakuje! Pozdrawiam i przyjemnego weekendu życzę!

babcia1

babcia1 2012-05-11

ja wszystkie rybki lubię na bardzo rumiano..

babcia1

babcia1 2012-05-11

a ten to już wybitnie mniamuśnie wygląda..

bunia

bunia 2012-05-11

babcia1- smaczny był

bialada

bialada 2012-05-11

Buniu bardzo apetyczne są te twoje potrawy.Pozdrawiam i życze miłego wieczoru:)

dodaj komentarz

kolejne >