Sajgonki zastępcze

Sajgonki zastępcze

Narobiłam sobie smaku na Sajgonki mając w domu połowę składników .Nie dałam się jednak odwieść od ich zrobienia .Doszłam do wniosku , że niektóre ze składników można pominąć , inne zastąpić . Doprawić i już . Polecam - nie zrażajcie się koniecznością posiadania wszystkich składników z klasycznego przepisu na który traficie.

Przepis na blogu ,,Buniabaje w kuchni"

https://kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com/2012/06/sajgonki-zastepcze.html

dodane na fotoforum:

bryza

bryza 2012-06-13

Wyglądają wyśmienicie , pozdrawiam :)

ondra

ondra 2012-06-13

Czyli sajgonki na winie, składniki to wszystko, co się nawinie :)))

bunia

bunia 2012-06-13

Hi , hi Ondra - najbardziej podoba mi się , że zamiast kapusty pekińskiej można użyć chrupiacej części sałaty.

edyta82

edyta82 2012-06-13

mniam mniam ,dawno niejadłam
napewno pyszne

lilka13

lilka13 2012-06-13

madre slowa Buniu, nie zarazam sie koniecznoscia ;))

lisek52

lisek52 2012-06-14

Zawsze trafiam na coś dobrego.

b0zenka

b0zenka 2012-06-14

No no super

asik78

asik78 2012-06-14

Sajgonki jadłam tylko raz i bardzo mi smakowały.

dodaj komentarz

kolejne >