Papryka faszerowana mięsem i kaszą jaglaną

Papryka faszerowana mięsem i kaszą jaglaną

Pokochałam kaszę jaglaną . Mogła bym ją teraz używać do wszystkiego. Przyszła pora na wykorzystywanie jej w faszerowanych warzywach. Na pierwszy ogień idzie papryka . Klasyka lata i jesieni. Najbardziej podstawowy zestaw z sosem pomidorowym.

Przepis na blogu ,,Buniabaje w kuchni"

https://kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com/2012/08/papryka-faszerowana-miesem-i-kasza.html

dodane na fotoforum:

luna19

luna19 2012-08-04

:)) zgadlas :) sypałam szafran , a byly to warsztaty z Kamisem, przygotowywałam królika w rozmarynie :) oprócz tego byl tam fenkuł, szafran, wino i warzywa ... pycha

saline

saline 2012-08-04

pozdrawiam , wygląda to bardzo smakowicie;-)

ula95

ula95 2012-08-04

super - pozdrawiam.

halik

halik 2012-08-04

smakowite :):) pozdrawiam

asia67

asia67 2012-08-05

Bardzo lubię faszerowaną paprykę, dzisiaj też zrobiłam pycha.Pozdrawiam.

hbabik

hbabik 2012-08-05

SMACZNIE,MNIAM,MNIAM.....POZDRAWIAM

dodaj komentarz

kolejne >