Doba podobno ma 24 godziny a tydzień 7 dni . Tylko czemu u licha ja ostatnio nie mogę tego ogarnąć . Minuty lecą mi jak szalone - dni zamieniają się miejscami . Na nic nie starcza czasu . Zamiast gotować wyciągam paczuszki z zamrażalnika . Robię jakieś dziwne kombinacje byle by było coś ciepłego do zjedzenia . Latam ,, jak kot z pęcherzem " by wszystko ogarnąć i nie ogarniam . Ale za to czasem wpadam na coś czego normalnie bym nie zrobiła . Tak było dziś .
Przepis na blogu ,, Buniabaje w kuchni"
https://kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com/2012/11/czerwona-fasola-na-juz.html
dodane na fotoforum:
krynia2 2012-11-07
Świetna danie na jesienne dni...........
felunia0 2012-11-08
ja mam to samo! ugotowana fasola z zamrażalnika + seler pomidory i papryka + kiełbasa i nazywam to "fasola po meksykańsku ".