Mrożone winogrona

Mrożone winogrona

A w zasadzie mocno chłodzone winogrona. Trzeba je wcześniej zamrozić , a potem wyjąć odpowiednio wcześniej by ,, odtajały" trochę. Doskonale sprawdzają się jako żelazny zapas przekąsek . W razie niespodziewanych gości wyjmujemy w ostatnim momencie i zanim wszyscy sie zorganizują są akurat. Pasują do serów , drinków, pieczonych mięs, pasztetów.

Przepis na blogu ,, Buniabaje w kuchni"

https://kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com/2013/05/mrozone-winogrona.html

dodane na fotoforum:

beata3

beata3 2013-05-01

pozdrawiam serdecznie życzę miłego dnia.

bajka11

bajka11 2013-05-02

oooo smierdzielek - paluchy lizac, jeszcze tylko brakuje kieliszka "czerwonego" :))))))

jonna

jonna 2013-05-02

Co za smakowitości.....Pozdrawiam Cię Buniu......

teo29

teo29 2013-05-07

niezmiennie cenię Twoje pomysły :)

cudolik2

cudolik2 2013-05-20

cudna ta fotka:)))

dodaj komentarz

kolejne >