Ogórki nadziane kotletami z sosem pomidorowo-serowym

Ogórki nadziane kotletami z sosem pomidorowo-serowym

Uwielbiam faszerowane warzywa. Cenię też sobie wykorzystywanie w inny sposób potraw , które robię w większych ilościach i zamrażam ( np. kotlety mielone).Wynalazłam w zakamarkach szuflady zamrażarki ostatnie 2 malutkie kotleciki mielone. Doskonale nadały się jako nadzienie do wydrążonego ogórka ( ugotowanego na parze). Zrobiłam do tego sos pomidorowy z serami.

Przepis na blogu ,, Buniabaje w kuchni\"

http://kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com/2013/08/ogorki-nadziane-kotletami-z-sosem.html

dodane na fotoforum:

koronka

koronka 2013-08-15

mmm, kunszt kulinarny!

astra40

astra40 2013-08-15

ładnie podane danie:)

bea73

bea73 2013-08-16

piątkowe pozdrowienia... miłego dnia!

frykasy

frykasy 2013-08-16

Bardzo lubię faszerowane warzywa, ale ogórasów jeszcze nie nadziewałam, dzięki za inspirację, pozdrawiam:))

dodaj komentarz

kolejne >