Gołąbki z gęsiny w gęsim rosole

Gołąbki z gęsiny w gęsim rosole

Lubię eksperymentować z różnymi wersjami popularnych dań. Gołąbki to klasyka. Ale co będzie jeśli zrobimy je nietypowo ( chodzi o kompozycję składników) i podamy w nietypowy sposób ? Pysznie będzie .
Przy rozbieraniu piersi z gęsi okazało się , że zostało mi kawałek chudego mięsa z gęsiej piersi. Mogłam go wrzucić do gęsiego rosołu ale pomyślałam , że mogę spróbować użyć gęsiego mięsa do zrobienia 2 gołąbków.
Gołąbki robić następnego dnia po ugotowaniu rosołu lub później jeśli mięso na gołąbki i porcję rosołu zamrozimy.

dodane na fotoforum:

bea73

bea73 2014-04-28

u nas właśnie grzmi, a ja wpadłam pozdrowić i dobrej, spokojnej, nocki życzę!

pamela5

pamela5 2014-04-28

Ekstra.

dodaj komentarz

kolejne >