Sos serowo-ziołowy :

Sos serowo-ziołowy :

Podawać do ryb, drobiu, warzyw , jajek .

Czas : 10 minut

Składniki :

1 łyżka masła
cukier do smaku
sos sałatkowy koperkowo-ziołowy Knorra do smaku
2 łyżki pokrojonego koperku
2 łyżki pokrojonej natki pietruszki
2 łyżki kremowego seta topionego ( ja użyłam Chedara )
1/3 szklanki słodkiej śmietanki 18 %

W garnuszku roztopić masło , wsypać koper i pietruszkę .Włożyć ser i mieszając doprowadzić do roztopienia sera . Wlać śmietankę . Zagotować . Doprawić do smaku sosem sałatkowym i cukrem.

dodane na fotoforum:

kot54

kot54 2010-04-16

CIEKAWY PRZEPIS I DOBRY.....

eliska5

eliska5 2010-04-17

mi też sie podoba przepis,wypróbuję,pozdrawiam

pamela5

pamela5 2010-04-22

Myślę, że jest pyszny:-))

dodaj komentarz

kolejne >