Golabki z kapusty pekinskiej z miesem i ryzem .

Golabki z kapusty pekinskiej z miesem i ryzem .

W sosie pomidorowym..

dodane na fotoforum:

pierrr

pierrr 2013-09-26

SMAK czaruuuuuuuuuuu Twojej kuchni :)))

ewakb

ewakb 2013-09-26

0 gołąbki ! pyszne

pinecha

pinecha 2013-09-26

... robię czasami, ale bez ryżu ;-)

ona11

ona11 2013-09-26

spróbuję

maj56

maj56 2013-09-26

Gołąbki--zaraz tam jadę szybciutko żeby mi tylko nie odfruneły hahahaha:))0

basia11

basia11 2013-09-26

smakowicie wyglądają;)pozdrawiam

ewalu

ewalu 2013-09-26

nigdy nie robiłam z pekińskiej, czy są równie dobre jak z włoskiej :)

dytka36

dytka36 2013-09-26

Ja też nigdy nie robiłam z pekinki.Bardzo lubię włoską bo są bardzo elastyczne liście.Jednak żadna z nich nie zastąpi smaku zwykłej białej kapusty.

choco13

choco13 2013-09-26

no rzecz gustu:)

mlord

mlord 2013-09-26

Zawsze daję odrobinę ryżu (tak żeby to było mięso z ryżem a nie odwrotnie), bo ryż wciąga sos i dopiero jest właściwy smak

annetka

annetka 2013-09-26

Same dobroci :)

ewalu

ewalu 2013-09-26

re: w takim razie spróbuję Twojego przepisu :)

mattik

mattik 2013-09-27

w pekińskiej? muszę koniecznie zrobić :)

moon7

moon7 2013-09-27

Pysznosci:-))

piatal

piatal 2013-10-06

tooooo jak najbardziej,,,

polo11

polo11 2013-10-23

o o o tak gołąbki zawsze i wszędzie :)

dodaj komentarz

kolejne >