Ugotowac kawalki ryby z marchewka, sola, listkiem,zielem, wyjac rybe, wywar przedcedzic,wsypac zelatyne doprawic ewentualnie octem lub cytryna zalac pokrojoa rybe zostawic do zastygniecia.
dodane na fotoforum:
jokam 2015-01-16
no i pyyycha........!!!
krysiaa 2015-01-16
Lubię galarety pod każdą postacią ...miłego i slonecznego popołudnia ..pozdrawiam Dorotko..:) ...re...fioletowy kolorek też mi się podoba..:)
krycha2 2015-01-16
To moje dyżurne danie wigilijne...i nie tylko...pychota.
izolek 2015-01-16
Królestwo za rybę galarecie.
jaworr 2015-01-16
Z łososia jeszcze nie jadłam, robię z karpia....uwielbiam..:)) Miłego wieczoru życzę..:))
R: to nie daleko a można wiele zobaczyć...:))
astra40 2015-01-16
Mniam, co za pysznosci:)
jmania 2015-01-16
Swietny pomysł z tym łososiem
dodaj komentarz
kolejne >
archiwum
ulubieni
+ dodaj doulubionych
[?]