Swieze filety lososia umylam, osuszylam, posypalam delikatnie sola ( szynka i ser tez sa slone) pieprzem , filety owinelam szynka surowa, najlepiej parmenska lub schwarcwaldzka, ulozylam na blaszce na to ser zolty, ziola prowansalskie, suszone pomidory z zalewy, pieprz.Zapiekalam w temp. 170 ° ok 20- 30 minut ....
Polecam do wyprobowania bo jest pyszne:-)
dodane na fotoforum:
anad60 2015-02-02
pierwsze widzę łosoś z serem...nie widziałam
żeby ktoś rybę podawał z serem....ale jak tak lubisz ....
anad60 2015-02-02
a widzisz człowiek całe życie się uczy
ja nie spotkałam się nigdy z przepisem takim
ale wszystko przed nam.....pożyjemy to i zjemy
Dzięki :) a do kaszy dajemy łyżkę stołową
kaszy jęczmiennej....
krycha2 2015-02-02
Smaczne z pewnością i inaczej smakuje niż zrobiony w tradycyjny sposób...warto popróbować..