stek wieprzowy z kością z grilla z kukurydzą i pico de gallo

stek wieprzowy z kością z grilla z kukurydzą i pico de gallo

czyli ze świeżą salsą z pomidorów, czerwonej cebuli, jalapeno ( ostrej papryki), brzoskwini ( może być z puszki, choć u mnie była świeża) i pietruszki. Meksykanie dodają oczywiście kolendrę, ale dla mnie ona smakuje jak mydło.

dodane na fotoforum:

ptaszak

ptaszak 2017-01-26

Brakowało mi tego określenia - MYDŁO!!! Dokładnie mam takie samo odczucie, ale toleruję ją w takiej słodko-ostro-kwaśnej sałacie z papryczkami, awokado i pomidorem.

astra40

astra40 2017-01-26

Wspaniały obiad:)

ki32liy

ki32liy 2017-01-28

Haha, ciekawy opis, zwłaszcza kawałek o kolendrze :)) Salsa brzmi i wygląda bardzo smacznie, pozdrawiam.

dodaj komentarz

kolejne >