Zupa machewkowa z imbirem i curry

Zupa machewkowa z imbirem i curry

jeszcze w garze. Kiedy przyszli goście nie miałam czasu zrobić zdjęcia zupy miseczce. Zupka jest zawiesista i na tyle pikantna na ile użyjecie pikantnego curry ( i ile go użyjecie). Nacji używających curry jest od groma. Nasze ulubione curry jest rodem z Jamajki, a więc aromatyczne i diabelnie pikantne. Jeśli robię coś z myślą o gościach- zdecydowanie zmniejszam moją hojną na codzień szczyptę ;)

anad60

anad60 2019-06-04

Na pewno bardzo smaczna *;*

astra40

astra40 2019-06-05

Wspaniała!

ssstu6

ssstu6 2019-06-07

...lubię "zupy-krem" : ))

jacek99

jacek99 2019-06-20

Mam nadzieję że wiesz iż należy dodawać szczyptę czarnego pieprzu - wtedy pro zdrowotne działanie curry jest mocniejsze :)

dodaj komentarz

kolejne >