Pieczone szparagi i pomidorki koktailowe

Pieczone szparagi i pomidorki koktailowe

Umyte warzywa skropić odrobiną oleju, oprószyć ziołami prowansalskimi, solą i pieprzem. Ja dodaję jeszcze szczyptę estragonu. Piec 30-40 minut w temp 160 stopni. Sprawdzić po 25 minutach, bo piekarniki się różnią.
Jeśli się z lekka "skarmelizuje"- też dobrze. Fajne są takie chrupiące, mocniej "przypalone od głowy" szparagi

wolke1

wolke1 2019-11-11

ciekawe danie

anad60

anad60 2019-11-11

Super przepis.....apetycznie to wygląda i pewnie wybornie smakuje
ja się częstuję :)

ssstu6

ssstu6 2019-11-12

...szparagi lubię ale nie miałem okazji skosztowac TAK przgotowanych !!!
wygladaja apetycznie : )

ewci1

ewci1 2019-11-12

Bardzo lubie szparagi ,ladnie wypieczone ,ja czasmi podobnie robie na grillu...

dodaj komentarz

kolejne >