magie

magie 2009-03-07

O, jeszcze takiej nie robiłam...a wygląda apetycznie:))

maxmen

maxmen 2009-03-07

Uwielbiam szpinak, ale świeży, całe listki.
Tę maź którą proponuje nam np. HORTEX to ................ nie napiszę co. ;(((

dream16

dream16 2009-03-07

niestety o tej porze roku ciężko znaleźć świeży, ale taki dla mnie w ostateczności nie jest najgorszy

kofanaa

kofanaa 2009-03-08

mmmniam...uwielbiam szpinak:)
ostatnio przyrządziłam go z makaronem spagetti z czosnkiem,śmietaną i odrobiną gałki muszkatołowej:)

cuisine

cuisine 2009-09-17

A ja robiłam dość często w ciągu lata - spaghetti z listkami młodego szpinaku, czosnkiem i młodą cukinią :)

A w sklepach można dostać przez cały rok baby-szpinak (młode listki) w woreczkach oraz mrożone całe listki.

dodaj komentarz

kolejne >