Cantucci-toskańskie ciasteczka

Cantucci-toskańskie ciasteczka

Chrupkie,aromatyczne, doskonale smakują z kawą lub słodkim winem. Tak samo pyszne pod polskim jak i pod toskańskim niebem.Możesz je szybko i łatwo upiec w swojej kuchni. To ciasteczka z tych,ktore nie mogą sie nie udać. Robi je się szybko, piecze niewiele dłużej. Można je przygotowywać z dziećmi,bo nie są skomplikowane.Przepis na następnej stronie ---->

dodane na fotoforum:

danka1

danka1 2011-06-30

ale będzie wyżerka !!!

milka69

milka69 2011-07-01

............(...(`.-``'´´-.´)...)..........
..............)......--.......--....(...........
............./......(o..._...o)..............
......................(..0..)......./..........
..........__.`.-._...'='.._.-.´.__.......
......./.......'#.'#.,.--.,.#'.#.'.........
.......__))..#...#.'#'..#..# ((__/.....
__xxxxxxxxxxx______xxxxxxxxxx
_xxxxxxxxxxxxxx___xxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxx_xxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
_xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
__xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
____xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
_______xxxxxxxxxxxxxxxxx
_________xxxxxxxxxxxx
___________xxxxxxxxx
_____________xxxxx
_______________xxx
_________________xx

dodaj komentarz

kolejne >