PIECZONA KARKOWKA

PIECZONA KARKOWKA

Smaczna na goraco i jako wedlina na chleb

Mieso natrzec:sola, pieprzem,majerankiem ,czosnkiem , jak ktos lubi mozna miodem i musztarda dobrze owinac w przezroczysta folie i na noc do lodowki.Przed pieczeniem wyjac z folii wlozyc do rekawa i piec 2 i pol godziny w temp.170°C.Wyjac z piekarnika, rozciac rekaw o odstawic na 10- 15 min .

choco13

choco13 2015-03-09

Lubie tez, milego poniedzialku:-)

bogna87

bogna87 2015-03-09

Bardzo pyszna taka karkóweczka a dzisiaj u mnie wędzenie szynek , pachnie dymem całe obejście.

abore76

abore76 2015-03-09

Uwielbiam domową wędlinkę!!!!, już czuje jej zapach i smak nie taka jak ze sklepowej półki nafaszerowana chemią.

anet12

anet12 2015-03-09

Swoje pieczyste jest najlepsze:-)

isia2

isia2 2015-03-10

pycha

astra40

astra40 2015-03-10

pyszna wyszła:)

evita

evita 2015-03-15

Też tak robię...

jolanka

jolanka 2015-03-19

my też pieczemy nie ma jak to swoje wyroby :::)))

anad60

anad60 2015-04-10

bardzo smacznie wygląda....też robię i lubię...

dodaj komentarz

kolejne >