....

....

Dziś na obiad śledzik na ziemniaczano- chrzanowej „pierzynce „ z olejem lnianym i barszcz

caprici

caprici 2019-12-13

pieknie podane - i takie apetyczne jedzonko...

anad60

anad60 2019-12-13

Bardzo smacznie i jak pięknie podane....jak to u Ciebie :))

reni51

reni51 2019-12-13

pysznie i elegancko.

astra40

astra40 2019-12-14

Pięknie podany Twój śledzik!

niusia1

niusia1 2019-12-14

super! odpatrzyłam i tak a co najmniej podobnie postaram sie zrobić; a co do szafirków to normalka- one już w pażdzierniku wychodza i rosną wieksze niż wiosną- a i moja różowa kalina tez na zimę puszcza ale dopiero w I-II kwitnie na całego- w zależności od pogody;

amarea

amarea 2019-12-15

Uwielbiam! :)

isia222

isia222 2019-12-16

ooo, nie znam takiego dania

dosia

dosia 2019-12-16

jak smacznie wyglada!

davie

davie 2019-12-16

Danie bardzo ładnie podane..:)

dodaj komentarz

kolejne >