Przepis dostałam od Asi-Oasis..
Ugotować rosołek -dodać serek topiony i troszkę dałam żółtego starkowanego.Dodałam odrobinkę śmietany.A udoskonaliłam tą zupkę koperkiem(zawsze na zimę mrożę koperk i jest jak świeży)
Zupka jest pycha...Aha a zamiast makaronu zrobiłam z grzanakami...
Pyszna,choć troszku kaloryczna hiihihihi...
inna5 2009-11-29
Zupka bardzo apetycznie wygląda...ja też używam koperek, wolę go od pietruszki...miłego wieczorku Ewuś:)
arlekin 2009-11-29
Koperek lubię zupa.. no nie wiem czy moje ryby by to zjadły na zanętę:_) nie cierpię makaronu i te żółte oczy.. chce naród wytruć?:-)Ewo, jak zrobisz golonkę, albo kaczuchę to dzwoń.:-)
luna19 2009-11-29
oo zupka mi tu zapachniala ;)))))
za póżno juz na objadanie :] powącham tylko i uciekam
milego wieczorka
fluidek 2009-11-29
chyba smaczna, choc biala:):)
amelia10 2009-11-29
a ja myslalam ze to jakies ciasto jak patrzylam na miniaturke :)..wyglada bardzo smakowicie :)..ja tez mrozilam koperek i nac pietruszki :)...zima piekna sprawa :)zwlascza jak snieg i mroz a w domu pachnie latem :)
danka1 2009-11-29
Chyba troszkę posmakuję.
myszcia 2009-11-30
...czyli sama zupa może stanowić jedno danie...
tersa 2009-11-30
Dobry przepis..zwłaszcza na poniedziałek,kiedy zostanie rosół z niedzieli..Pozdrawiam.:))