Obiad

Obiad

lekki obiad, makaron ryżowy z tapioką + świeży szpinak....
1/2 kg świeżego szpinaku blanszować przez 2 min, odcedzić i przełożyć na patelnię, dodać rozgnieciony ząbek czosnku, 5 dkg sera pleśniowego (u mnie Lazur), 2 łyżki gęstej śmietany, przyprawy i dusić 5min

dodane na fotoforum:

tabea

tabea 2012-10-04

Napewno smakuje wybornie,uwielbiam wszystkie "szpinakowe" potrawy ! ;-)

isia29

isia29 2012-10-04

smacznie ;)

aguta11

aguta11 2012-10-04

pysznie wygląda:)

piatal

piatal 2012-10-04

takiej egzotyki to jeszcze nie robiłem,,

ewci1

ewci1 2012-10-05

To danie musialo byc smaczne,polaczenie czosknu ,szpinaku i sera plesniowego...narobilas mi apetytu:)),szpinak lubie w kuchni,ale niestety nie wszyscy domownicy u mnie jedza...
pozdrawiam Hania:))...

(komentarze wyłączone)