JEST NAS DUŻO  WIĘCEJ I WSPOMNIENIA

JEST NAS DUŻO WIĘCEJ I WSPOMNIENIA

Pieczarki po wycięciu nóżek (używamy samych kapeluszy) należy o panierować w przygotowanym wcześniej jajku przyprawionym Vegetą, solą i pieprzem oraz w bułce tartej i smażymy na goracym oleju na złoty kolor.
W miedzyczasie gotujemy zalewę z podanych składników.
Usmażone grzyby przekładamy jak niżej:
I warstwa - grzyby,
II warstwa - surowa, pokrojona w plastry cebula
III warstwa - grzyby
IV warstwa - ogórki konserwowe pokrojone w plasterki
Następnie tak przygotowane pieczarki zalewamy gorącą zalewą, a po wystygnięciu przekładany w chłodne miejsce najlepiej do lodówki.

Następnie wkładamy w foliowy worek i wyrzucamy worek z zawartością tam gdzie pieprz rośnie>>

<<PRZEPIS NA PIECZARKI Z LODÓWKI>>

znajoma

znajoma 2017-06-17

Miłego dnia ze słonkiem!
Milutkiego weekendu życzę...):)

majaha

majaha 2017-06-17

Witam z uśmiechem i radością,przecudnego weekendu Ci życzę.

dodaj komentarz

kolejne >