Kurczak "na bacznosc"...

Kurczak "na bacznosc"...

Myslalam, ze bedzie suchy, ale gdzie tam!!...soczysty, pomimo ze tluszczu z niego wycieklo sporo, skorka krucha, aromatyczna... Piekl sie w temp. 220 przez 1,5 godziny..

dodane na fotoforum:

ewita68

ewita68 2013-02-21

Wspaniały, aż zgłodniałam mimo że jestem po obiedzie :))

tabea

tabea 2013-02-21

Ale sobie wygodnie siedzi ! :-)))

lilaroza

lilaroza 2013-02-21

Znam ten sposób...jest świetny :)

ewaiza

ewaiza 2013-02-21

u mnie tez dzis kurcze na obiad ;))

agabi

agabi 2013-02-21

zapraszam na konkurs, którego tematem jest: kurczak w roli głównej. Do wygrania patelnia Tefal Enjoy. zapraszam na bloga po szczegóły.
http://wmojejmalutkiejkuchni.blogspot.co.uk/2013/02/konkurs-zapraszam.html

halka

halka 2013-02-21

Siedzi mu się bardzo wygodnie....też tak robię;pozdrawiam.

kot54

kot54 2013-02-21

Oj Grażynka napatrzeć się nie mogę....ech PIKNOTA !!!!
Pozdrawiam :)

lisowa

lisowa 2013-02-21

tez tak robię na spodek wlewam piwo ... skórka jest chrupiąca-smacznego.pozdrawiam

baygel1

baygel1 2013-02-21

Taki na baczność ,musi być dobry ,aż mi ślinka leci. Jestem przed kolacją :)

galina1

galina1 2013-02-23

Pan kurczak porządnie się upiekł.

dodaj komentarz

kolejne >