franek9 2011-07-27
Jestem tym razem pierwszy:))..mniem...mniam....a Pantojka pewnie śpi jeszcze :)))
pantoja 2011-07-27
Guniu, podzielę się doświadczeniem. Aby nie rumienić bułki na maśle (pochłania za dużo tłuszczu), zrumień większą jej ilość na suchej patelni, ciągle mieszając drewnianą łopatką, jak pięknie się zrumieni, wsyp do słoika na zapas.. Gdy będzie potrzebna do użytku, posyp ugotowane warzywa bułeczką a maslo stop na patelni ale krótko, nie traci dobrego smaku. Na posypane równomiernie warzywa polej masełko. Mniej tuczący sposób i smaczny, bułka równomiernie rozsypana nie nasiąka tłuszczem:)
franek9 2011-07-27
Jest takie pismo p.t."Dobre Rady"....propunuję,abyś podzieliła się tym z większą ilością dobrych ludzi :))
maxmen 2011-07-27
Uwielbiam taką fasolę...:)))
ireneus 2011-07-27
Dzięki za odwiedziny pozdrawiam z deszczowego Krakowa życząc miłego wieczoru i spokojnej nocki.
versoo 2011-07-27
a ja wczoraj ....prosto z mojej działeczki:)))też była pychotka
pozdrawiam Agatko:)
xmemory 2011-07-27
u nas nazywa się masłowa :)
guniu72 2011-07-27
Kochani, cieszę się, że fasolka smakowała.W końcu to czas, gdy smakuje najlepiej.
Pantoju, dzięki za przepis na bułeczkę :)