Kapusta zasmażana według cuisine :)

Kapusta zasmażana według cuisine :)

Szkoda, że na zdjęciu nie można pokazać zapachu-jest boski...

dodane na fotoforum:

cuisine

cuisine 2009-11-09

Ale trzeba też przyznać, że pieprz ma w tym przepisie bardzo duże znaczenie ... no i spora ilość oleju lub smalcu poprawia smak ;)

agus63

agus63 2009-11-09

całego przepisu nie wydobyłam
lecz zauważyć jednak zdążyłam
na czym polega wic w tej potrawie!
Myślę, ze jutro sobie poradzę
i ugotuję a raczej zasmażę
kapustkę, o której właśnie marzę!
Mam ja kapuchę swoją własną
może już teraz trochę przykwaśnią!
Ale już nowa kapucha w beczce
się kisi i mówi, że też jej już chce się
do bigosu
lecz myślę, że jeszcze to zawczasu
bo nie nabyła właściwego kwasu;)))

dorika

dorika 2009-11-10

*•.¸_¸.•*ღ♥ღ*•.¸_¸.•*ღ♥ღ
Wspaniałego - Magicznego Dnia,
który Radość i Szczęście Tobie Da!

dodaj komentarz

kolejne >