Lekkie, chrupiące, kruche, delikatne, wspaniałe.
john61 2010-11-02
Dwa dni ciasto.... ,a Ty jeszcze tu faworki podsuwasz.A co tam niech ,będzie i trzeci dzień na słodko.Proszę o tyle ile wejdzie ,albo nie najlepiej zamieńmy talerzyki.Mniam.Pozdrawiam.
lafii 2010-11-02
Uwielbiam właśnie nie tylko ich smak, ale i delikatność:)))
Znam je też pod nazwą "chrusty".
Pozdrawiam :)))))
dzitka1 2010-11-02
Oj przytyje mi się,przytyje.Ale co tam.Tak zachwalasz że się skuszę...Pozdrawiam Irenko i życzę miłych snów.
igam55 2010-11-02
Gosiu ja też mało nie mogę.
LAFII również znam taką nazwę "chrust" i moje faworki właśnie takie są: kruche i delikatne.
Dziękuję dziewczynki i pozdrawiam Was.